GLOBAL HÖRSTELEFONLEVERANTÖR

| SILENTDISCO | SILENTPARTY | SILENTMEETING | SILENTFITNESS | SILENTYOGA | SILENTCONCERT |

LEDARE, UNIKA, ORIGINAL, PIONJÄRER

Europaledare sedan 2012

Vi baserar våra kommersiella erbjudanden på produktkvalitet, logistisk effektivitet och våra teknikers professionalism. Dessa tre faktorer har försett oss med en stark ledarskap inom uthyrning av trådlösa hörlurar för tysta evenemang inom Europa: Ljudlös Disco, Ljudlös Fest, Ljudlösa Konferanser, Tysta Konserter, Tyst träning, Tyst Yoga, Tyst Bio. Vi är en internationell hörlursleverantör som är specialiserad på professionella trådlösa ljudsystem för innovativa aktiviteter som dessa. Vår revolution är en artig, diskret en: att ha kul, alltid med respekt för miljön och andra i åtanke. Ta reda på allt om våra tjänster, uthyrning och försäljning av trådlös utrustning för tysta evenemang i Europa, Schweiz, Sydamerika, Sydafrika, Hong Kong och Kazakstan.

Global Headphones Provider

Varför välja SILENTSYSTEM?

ENORM UPPLEVELSE

Vi är pionjärer och innovatörer. Det är därför vi har en djup förståelse för den tysta världen, och tack vare vår ständiga förbättring har vi aldrig slutat växa.

PUNKTLIGHET

Vi har ett gediget och strukturerat logistiknätverk, med skickliga operatörer inriktade på problemlösning. Alla våra transporter är snabba och spårbara, leveranser alltid i tid och exakta.

KREATIVITET

Bakom varje handling har vi hundra tankar! Vi älskar vårt jobb och gillar alltid att komma med innovativa och vinnande idéer. Vi vet vad vi vill, och framför allt vill vi fullborda våra kunders drömmar.

HÖGTEKNOLOGI

Tack vare vår ständiga förbättring kan vi bekvämt säga att våra trådlösa system är de bästa tillgängliga på marknaden. Vi erbjuder olika modeller av hörlurar och sändare, även för de mest krävande av situationer.

RENGÖRING

Vårt team av erfarna ljudtekniker och specialiserade ingenjörer står alltid till ditt förfogande. Detaljerad videohandledning för installation och driftsättning av alla våra system finns alltid tillgänglig.

KUNDVÅRD

Vårt team av erfarna ljudtekniker och specialiserade ingenjörer står alltid till ditt förfogande. Detaljerad videohandledning för installation och driftsättning av alla våra system finns alltid tillgänglig.

VÅRA KUNDER ÄR VÅRAN STYRKA

Stort nätverk uppbyggt av synergier, delad kunskap och gemensam vision.

Logo Silentsystem Round