SILENTSYSTEM MOBILE APP

EUROPAS FÖRSTA APP DEDIKERAR TILL SILENT EVENTS

Det unika, det första, originalet!

Det unika, det första, originalet! Få direkt tillgång och exklusiva rabatter till de hetaste Silent Disco, Silent Party, SilentFitness Street Workout, Silent Yoga Sessions och Silent Cinema Projections-evenemang över hela världen. Dessutom, med vår fantastiska mobilapp kan du djupare interageras under evenemang: du kan delta i “DJ-tävlingar” (genom att i telefonen rösta på den DJ som du gillar mest). Du kan ha kul med “Välj din genre” (be en DJ spela en specifik genre genom din telefon). Den senaste uppgraderade funktionen är “Photo Event”, du blir en av våra Silentevent-fotografer; skanna bara evenemangets QR-kod för att logga in och börja ta bilder (alla foton som tagits av användare kommer att projiceras under evenemanget och laddas upp till ett dedikerat onlinealbum på vår Flickr-profil.

Silentsystem Mobile App

Varför oss?

STOR ERFARENHET

Vi är pionjärer, innovatörer, original. Det är därför vi känner till den tysta världen perfekt, och tack vare våra ständiga förbättringar har vi aldrig slutat växa.

PUNKTLIGHET

Vi har ett gediget och strukturerat logistiknätverk, duktiga operatörer inriktade på problemlösning. Alla våra försändelser är snabba och spårbara, leveranser alltid i tid och korrekta.

KREATIVITET

Vi gör en, och vi tänker hundra! Vi gillar vårt jobb och vi gillar att komma med innovativa och vinnande idéer. Vi vet vad vi vill ha, och framför allt vet vi våra kunders drömmar.

HÖGTEKNOLOGI

Tack vare våra ständiga förbättringar kan vi säga att våra trådlösa system är de bästa tillgängliga på marknaden. Olika modeller av hörlurar och sändare, även för de mest krävande.

RENGÖRING

Vårt team av erfarna ljudtekniker och specialiserade tekniker står alltid till ditt förfogande. Detaljerade videohandledningar för installation och driftsättning av alla våra system.

KUNDBEHANDLING

Vårt team av erfarna ljudtekniker och specialiserade tekniker står alltid till ditt förfogande. Detaljerade videohandledningar för installation och driftsättning av alla våra system.

VÅRA KUNDER ÄR VÅR STYRKA

Enormt nätverk byggt av synergier, delad kunskap och gemensam vision.

Logo Silentsystem Round