HUR DET FUNGERAR

| LOGISTICS | STOCKING | INSTALL | USE |

DEDIKERAD LOGISTISK SERVICE

Stöttad av världens bästa logistikföretag är våra leverans- och upphämtningstjänster både enkla och punktliga. Vi tar hand om allt, tur och retur. Leveranser sker senast dagen före evenemanget och hämtning sker nästa arbetsdag. Vår operationsavdelning kommer att skicka etiketter som ska bifogas. Allt du behöver göra är att packa hörlurar och sändare i lådorna, stänga dem med de medföljande kabelbindarna och vänta på att vår kurir kommer och hämtar allt. Som alternativ har du också möjligheten att lämna ljudsystemen vid närmaste SILENTSYSTEM kontor efter användning. De flesta leveranser sker på bara 24 timmar.

Silentsystem Logistic Services
Crate Storage Box

SILENTSYSTEM-SATSER | 30 | 40 | 60 |

SILENTSYSTEM-satsen levereras i slutna lådor med en detaljerad innehållslista inkluderad. Lådans sammansättning varierar beroende på olika modeller: för SX909 samt SX553-modellena är det 30 hörlurar per låda, för SX808-modellen är det 45 enheter, och för SX809-modellen; 60 enheter.
Det första när du har tagit emot din SILENTSYSTEM leverans är att se till att lådans innehåll passar med informationen på innehållslistan.
Vid eventuella skillnader måste dessa meddelas inom 12 timmar efter leveransen, genom vår kontaktsida.
Alla våra trådlösa hörlurar testas, rengörs och hygieniseras med specifika processer och produkter efter varje evenemang. Våra städrutiner är certifierade.
Hos oss garanteras hygien och säkerhet.

INSTALLATION OCH UPPSTART

Våra sändare och trådlösa hörlurar är enkla och snabba.
Här hittar du videoinstruktionerna.
1: Anslut adaptern till uttaget
2: Välj överföringskanal för ditt ljudinnehåll
3: Anslut din enhet (mixer, PC, iPhone, Mac, iPad, etc) till sändaren med rätt kabel (RCA, minijack).
Varje sändare har en knapp för kanalval, indikerad med en LCD-skärm på framsidan. En sändare kan täcka en kanal, och det räcker för att skicka signalen till så många hörlurar som önskas.

Setup Silentsystem

Du kan göra allt med SILENTSYSTEM

Ljudlösa evenemang är avsedda för att underhålla, men också för att ge en praktisk lösning för att överföra ljud med minskad akustisk förorening. Det är möjligt att skapa ”hälsosamma platser” i varje miljö, med pålitlig ljudkontroll och genom att optimera utrymmen för att, på en och samma plats, reproducera många spellistor och shower. SILENTSYSTEM-teknik passar alla behov, inte bara ljudlös fest och tyst disco.

Concert Yamaha Silentsystem

FESTIVAL OCH KONSERTER
Inga fler klagomål från grannar. Vår revolution är stillsam och vinner alltid. Våra vapen är leende, glädje och SILENTSYSTEM-hörlurar.

Fitness and Workout

TRÄNINGSEVENEMANG
Äntligen finns chansen att organisera evenemang överallt: torg, parker och stränder blir enkla att fylla, med 3 kanaler för mycket musik, sport och annan underhållning.

Clubs and Bars Silentdisco

BARER OCH KLUBBAR
Inga utegångsbegränsningar med SILENTSYSTEMs trådlösa hörlurar. Du kommer att kunna spela upp tre musikgenrer i samma rum: en sann musikalisk demokrati.

Rockin1000 Frankfurt

LIVE MUSIK
Inget bättre än livemusik. Med SILENTSYSTEM trådlösa hörlurar kommer sångare och musiker att kunna spela överallt, i total harmoni och utan begränsningar.

Recording Studio Silentsystem

RADIOSÄNDNINGSSTUDIOR
Det mest bekväma alternativet för radio- och inspelningsstudior, där trådlösa hörlurar gör det möjligt att röra sig fritt och vara flexibel.

Louvre Paris Silentsystem

GALLERIER OCH MUSEER
Kvalitén av konstutställningar och guidade turer förbättras med trådlösa SILENTSYSTEM-hörlurar: det perfekta valet för proffs.

Silent Conference and Meeting

KONFERENSER OCH MÖTEN
SILENTSYSTEM trådlösa hörlurar ersätter det gamla överföringssystemet som används vid möten, workshops, konferenser och mässor.

Open air Silent Cinema

BIO OCH TEATER
SILENTSYSTEM trådlösa hörlurar är ljudlösningen för utomhusbiografer och teatrar: innovativa, billiga och effektiva..

Logo Silentsystem Round