SILENT YOGA ® Official TM

HYRA 25.000+ Hörlurar

SILENTYOGA 
ASANA 
MEDITATION 2.0

KÖPA Ny och Ex Demo

SENSORIALYOGA 
SILENTYOGAPARTY 
MINDFULNESS

Inga fler begränsningar med den nya SilentYoga Revolution: , gå på din klass överallt och när du vill. Vårt tysta system Headset SX809 och den bärbara sändaren TX300 MOBI är den perfekta trådlösa utrustningen för yoga och mindfulnessaktiviteter. Fantastiska blå LED-lampor och inbyggd mikrofon för den bästa tysta upplevelsen.:

Silentsystem-hörlurar kontrollera volym och till växla mellan olika kanaler, kunna lyssna på instruktörens röst och musik ( som kan vara live, med DJ eller inspelad). Tack vare "isolering"-funktionen erbjuder headsetet dig en fullständig nedsänkning, som låter dig höra  viskar av din lärare som om du var ensam med honom. Det här formatet hade en stark inverkan bland yogaexperter, den har öppnat dörrar som tidigare  inte skulle ha varit möjliga att öppna. Den trådlösa sändaren fungerar perfekt även för långa avstånd (upp till 500 meter), den har ett batteri med hög kapacitet och möjlighet att ansluta mikrofonen.

Kombination av yoga och musik i underbara platser kommer att göra din Silent Yoga Session den mest minnesvärda övning du någonsin har upplevt. Det spelar ingen roll om du ska träna inomhus eller utomhus, känslor och bra vibbar kommer att garanteras. Med hjälp av vår SX809 trådlösa hörlurar under din Silentyoga Class kommer att bli en oförglömlig upplevelse, du kommer att kunna flöde mellan musik och välmående.

PROVA PÅ SILENTYOGA-UPPLEVELSEN

HYRA 25.000+ Hörlurar

KÖPA Ny och Ex Demo

Silent Yoga classes are perfect for:
• Gyms and Yoga Centers
• Recreation centers
• Personal training studios
• Training Schools
• Meditative local halls
• Corporate fitness studies
• Corporate Event

HYRA 25.000+ Hörlurar

KÖPA Ny och Ex Demo

LADDA NED VÅR APP

   

 

OCH FÖLJ VÅRA SOCIALS

VEM HAR VALT OSS